Fit Tarifler

Çalışma saatlerinin artması, fast food tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalar ve benzeri sebepler dolayısıyla sağlıklı beslenmek ve fit kalabilmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Daha sağlıklı beslenip daha fit olabilmek için siz de taze meyvelerin gücünden faydalanın. Hazırlaması pratik, besin değeri yüksek fit tariflerimiz ile formunuzu korurken aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendirerek hastalıklardan da korunacaksınız.

Bizim tariflerimiz haricinde kendi tariflerinizi de bizimle paylaşabilir, sayfalarımızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Fit Kalmanız İçin Tarifler

Zerdeçal ve Tahin Soslu Kinoalı Köfte

Köfte malzemelerini yoğurun ve yuvarlak köfteler hazırlayın. Köfteleri en az yarım saat buzdolabında dinlendirin. 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 8-10 dakika, üstleri kızarana kadar pişirin. Sos için tüm malzemeleri üç dakika, sürekli karıştırarak orta ateşte pişirin. Sos piştikçe kıvam alacaktır. Köfteleri pişirdiğiniz tavaya sosu alın. Kıyılmış kırmızı biber, kişniş ve dolmalık fıstık ile süsleyin. Zeytinyağı […]

Devamı

Zerdeçallı Vegan Köfte

Sarımsakları ve soğanları robotta kalınca çekin. Nohutu, zerdeçal rendesini, maydanozu, pul biberi, tuz ve biberi ekleyin, püre haline gelene kadar çekmeye devam edin. Nohutlu karışıma nişastayı ekleyin, karıştırın, büyük köfteler halinde şekil verin ve yağlı kağıt serilmiş bir tabağa dizin. Köftelerinizi 15 dakika dipfrizde kıvam alması için dinlendirin. Kızgın tavada kızartın. Biz avokadolu bir roka […]

Devamı

Demirhindili Nohut Yahnisi

Hindistan cevizi yağında soğan ve sarımsağı soteleyin. Zerdeçal ve nohutları ekleyin, iki dakika daha soteleyin. Hindistan cevizi sütü ve sebze suyunu ekleyin ve kaynatın. Ateşten aldığınız yahniye lime suyunu ekleyin. Üzerini yoğurt, kırmızı toz biber ve kişniş yaprakları ile süsleyin. Afiyet olsun. Malzemeler 1 çorba kaşığı rendelenmiş Verita Taze Zerdeçal, 4 diş Verita Sarımsak, kıyılmış, […]

Devamı

Avokado Çorbası

Soğanları şeffaflaşana kadar zeytinyağında çevirin. Tavuk suyunu ekleyin ve orta ateşte kaynayana kadar ısıtın. Çekirdekleri çıkarılmış ve dilimlenmiş avokado, lime suyu, soğan, tavuk suyu, dilimlenmiş salatalık, tuz ve karabiberi bir blender’a alın. Taşmaması için kapağını bir havlu ile destekleyerek püre kıvamına gelene kadar karışımı çekin. Salatalık dilimleri, süzme yoğurt, dolmalık fıstık ve çörekotu ile süsleyin. […]

Devamı