Fit Tarifler

Çalışma saatlerinin artması, fast food tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalar ve benzeri sebepler dolayısıyla sağlıklı beslenmek ve fit kalabilmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Daha sağlıklı beslenip daha fit olabilmek için siz de taze meyvelerin gücünden faydalanın. Hazırlaması pratik, besin değeri yüksek fit tariflerimiz ile formunuzu korurken aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendirerek hastalıklardan da korunacaksınız.

Bizim tariflerimiz haricinde kendi tariflerinizi de bizimle paylaşabilir, sayfalarımızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Fit Kalmanız İçin Tarifler

Pastırmaya sarılmış kuşkonmaz

Kuşkonmazların altlarındaki sert kısmı, üç parmak kadar kesin. Kuşkonmazları zeytinyağı ile, yumuşamaya başlayana kadar ama tam pişirmeden soteleyin, tuzlayın ve biberleyin. Elle tutulacak kadar soğuyan kuşkonmazların etrafına çemeni alınmış pastırma sarın ve bir kürdanla sabitleyin. Pastırmaları kızaracak kadar soteledikten sonra tavadan alın, kürdanlarını çıkarın. Afiyet olsun. Malzemeler Verita Kuşkonmaz Çemensiz pastırma Tuz ve karabiber

Devamı

Tatlı Patatesli Yumurta

Patates ve biberleri doğrayın. Yağı tavada eritin ve tatlı patatesleri ekleyin, 2-3 dakika pişirin. Kırmızı kapya biber, tuz ve pul biber ilave ederek tavanın kapağı kapalı olacak şekilde 3 dakika boyunca pişirin. Malzemeler • 1 adet orta boy Verita Tatlı Patates • 1 diş Verita Sarımsak • 1 çorba kaşığı tereyağı • 1 adet kırmızı […]

Devamı

Ananaslı Somon Teriyaki Şiş

Bir kaba soya sosu ve esmer şeker ekleyin. Şeker tamamen eriyene kadar karıştırın. Karışıma kıyılmış zencefil, yeşil soğan, sarımsak, pul biber ve sıvı yağ ekleyin. Yıkanmış ve küp küp doğranmış somonları kaseye koyun ve marine ile tamamen kaplayın. Kapağı kapatıp, 1-2 saat boyunca bekletin. Somonları marineden çıkarın. Marineyi küçük bir sos kabına koyup kaynatın, kenara […]

Devamı

Izgara Ananaslı, Avokadolu Somon

Ananasları soyup bir santim kalınlığında dilimleyin ve ortasındaki sert kısmı bir bardak yardımı ile çıkarın. Önceden ısıtılmış ızgara tavasında arkalı önlü soteleyin. Derisi temizlenmiş ve kılçıkları ayıklanmış somon filetosunu, önce derili tarafı kızaracak şekilde pişirin. Balığın ne kadar piştiğini yan tarafındaki renk değişiminden takip edebilirsiniz. Derisi iyice kızardıktan sonra etli tarafına çevirip istediğiniz seviyede pişirin. […]

Devamı