Fit Tarifler

Çalışma saatlerinin artması, fast food tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalar ve benzeri sebepler dolayısıyla sağlıklı beslenmek ve fit kalabilmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Daha sağlıklı beslenip daha fit olabilmek için siz de taze meyvelerin gücünden faydalanın. Hazırlaması pratik, besin değeri yüksek fit tariflerimiz ile formunuzu korurken aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendirerek hastalıklardan da korunacaksınız.

Bizim tariflerimiz haricinde kendi tariflerinizi de bizimle paylaşabilir, sayfalarımızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Fit Kalmanız İçin Tarifler

Kuşkonmazlı Makarna Salatası

Önce sosu hazırlayın. Lime’ın kabuklarını rendeleyin ve suyunu sıkın. Bir kavanozda zeytinyağı, lime suyu ile kabuğu, hardal, tuz ve karabiberi çalkalayın. Kuşkonmazları uzun parçalar halinde kesin. Çeri domatesleri ortadan ikiye kesin. Makarnayı kutusundaki tariften bir dakika kısa şekilde haşlayın, salata olacağı için makarnanın çok az daha diri kalmasını istiyoruz. Haşlamanın bitmesine beş dakika kala makarna […]

Devamı

Kuşkonmazlı ve Naneli Caprese Salata

Kuşkonmazları tuzlu suda 3-4 dakika haşlayın. Biraz yumuşamış ancak hala kıtırlığını koruyan kuşkonmazları süzün, kağıt havlu ile kurutun ve zeytinyağı ile yağlayın. Nane ve maydanoz yapraklarını incecik kıyın, rendelediğiniz lime kabuğu, dövdüğünüz sarımsak, zeytinyağı ve lime suyu ile karıştırın. Çeri domatesleri ortadan ikiye bölün. Bir servis tabağına kuşkonmazları, çeri domatesleri ve mini mozzarella toplarını dizin. […]

Devamı

Avokadolu Humus

Avokado, lime suyu, nohut, tahin, sarımsak ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını mutfak robotunda çekin. Arzu ettiğiniz miktarda tuz ekleyip karıştırın. Toz biber karıştırdığınız kalan zeytinyağını üzerinde gezdirin. Üçgen kesip fırınladığınız pita cipsleri ile servis edebilirsiniz. Malzemeler 1 adet Verita Yemeye Hazır Avokado, 1 adet Verita Lime‘ın suyu, 200g haşlanmış nohut, 4 yemek kaşığı tahin, 3 […]

Devamı

Avokado Burger

Dana kaburgaları tuzlayıp biberledikten sonra önce pişirme kağıdına, sonra da folyoya sarın. Fırını 220 derecede ısıtın. Kaburgaları tel ızgaranın üzerine, fırının orta rafına yerleştirin. Fırının alt rafına ise içi su dolu bir tepsi yerleştirin. Bu tepsideki suyu saatte bir yenileyin. Bu su hem kaburgaların sulu sulu kalmasını sağlayacak hem de damlayan et sularının fırınınızda leke […]

Devamı