Fit Tarifler

Çalışma saatlerinin artması, fast food tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalar ve benzeri sebepler dolayısıyla sağlıklı beslenmek ve fit kalabilmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Daha sağlıklı beslenip daha fit olabilmek için siz de taze meyvelerin gücünden faydalanın. Hazırlaması pratik, besin değeri yüksek fit tariflerimiz ile formunuzu korurken aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendirerek hastalıklardan da korunacaksınız.

Bizim tariflerimiz haricinde kendi tariflerinizi de bizimle paylaşabilir, sayfalarımızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Fit Kalmanız İçin Tarifler

Zerdeçallı Mercimek Çorbası

Bütün malzemeleri bir tencerede 15 dakika kaynatın. Mercimekler şişti ise bir blender’a alın. Blender’ın taşmasını engellemek için kapağını bir havlu ile sıkıca tutun ve karışım boza kıvamına gelene ve pürüzsüz olana kadar karıştırın. Kavrulmuş fıstık ve çörek otu ile servis edin. Afiyet olsun. Malzemeler   1 çorba kaşığı rendelenmiş Verita Taze Zerdeçal, 1 tatlı kaşığı […]

Devamı

Kuşkonmazlı Spaghetti

Spaghetti’yi tarifine göre haşlayın. Bu sırada üçer santim boyunda kestiğiniz kuşkonmazları zeytinyağında soteleyin. Kuşkonmazların son bir dakikasında ikiye kestiğiniz çeri domatesleri de ekleyin. Kuşkonmazları ve domatesleri makarnaya ekleyin. Servis ettikten sonra eski kaşar parçaları ile süsleyin, tuz ve karabiber ile tatlandırın. Afiyet olsun. Malzemeler 1 demet Verita Kuşkonmaz, 15 adet çeri domates, 1 paket spaghetti, […]

Devamı

Tatlı Patates Eşliğinde Hardallı Somon

Fırını 200 derecede ısıtın. Tatlı patatesleri küp küp doğrayın. Sarımsakları ince ince kıyın. Erimiş tereyağı ve hardalı karıştırın. Yağlanmış bir fırın tepsisine somon filetoları ve tatlı patatesleri yerleştirin. Üstlerine önce tuz ve karabiber, sonra da hardallı tereyağını dökün. 15-20 dakika arası pişirin. Somon’un piştiğini anlamak için ufak bir çatalı en kalın yerine hafifçe değdirin, şeffaf […]

Devamı

Zencefilli Tavuk Suyu Çorba

Tavukların derilerini ayırın, tavukları ve derileri ayrı olarak tavada kızartın. Bu adım opsiyoneldir ancak derin bir lezzet için öneriyoruz. Tavukları ve derileri, irice doğranmış sebzeler, zencefil ve karabiber taneleri ile birlikte düdüklüye alın. Üzerine 2 litre su ekleyin. Düdüklüde 45 dakika veya normal tencerede orta ateşte 1,5 saat pişirin. Sebzeleri, tavuk etkilerini ve tavuk derilerini […]

Devamı