Şımartan Tarifler

Stresli geçen günler sonunda kendinizi zaman zaman tatlı yiyerek şımartmak isteyebilirsiniz. Kendinizi mutlu edip şımartırken, taze meyveleri kullanarak sağlıklı beslenmeye devam edebilirsiniz.

Sizlere Verita taze meyvelerini kullanarak hazırlayabileceğiniz ve kendinizi şımartabileceğiniz birbirinden lezzetli tarifler hazırladık, afiyet olsun.

Kendinizi Şımartın

Ananaslı Guakamole

Verita Yemeye Hazır Avokado’ları ikiye bölün, çekirdeklerini çıkarın ve bir kaşık yardımıyla etini kabuğundan ayırın. Çatalla iyice ezin. Lime suyu, kıyılmış kişniş, tuz, karabiber, küçük küpler halinde doğranmış soğan ekleyip karıştırın. Bir adet Verita Gold Ananas’ın yarısını küçük küpler halinde doğrayın ve guakamoleye ekleyin. Mısır cipsi ile servis edin. Afiyet olsun. Malzemeler 2 adet Verita […]

Devamı

Orman Meyveli, Kedi Dili Bisküvili Kup

Pastacı kremasını hazırlamak için un, nişasta, toz şeker ve vanilyayı karıştırın. Sütü ekleyin ve tamamen özleşene kadar çırpın. Yumurta sarısını ekleyin ve karıştırın. Muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Ilınan karışıma toz krem şantiyi ekleyin ve kıvam alana kadar mikserle karıştırın. Bir bardak yardımıyla pandispanya tabanlarından halkalar çıkarın. İki halkayı, arasına krema sürüp üst üste yerleştirin. […]

Devamı

Ahududulu Pavlova

Fırını 150 dereceye ısıtın. Yumurta aklarını katılaşıncaya kadar çırpın. Suyu ekleyin ve biraz daha çırpın. Bu esnada aşamalı olarak şekeri ekleyin. Yavaşça çırpmaya devam ederken kalan malzemelerin ekleyin. Fırın tepsinini yağlı kağıt ile kaplayın ve yumurtaları yaklaşık 20 cm çapında bir yuvarlak olacak şekilde kağıda yayın. 45 dakika pişirin ve fırında soğumaya bırakın. Çırpılmış taze […]

Devamı

Meyveli Tatlı Börekler

Sigara böreklik kestiğiniz yufkaların tam ortasına çizgi şeklinde bal sürün. İçine dilimlediğiniz mango ve Jackfruit meyvelerini dizin, Hindistan cevizini serpin. Kalın bir dilim sigara böreği şeklinde sarın. Böreğin kenarlarını nişastalı karışım ile kapatın. Orta-yüksek ateşte ısıttığınız bir yapışmaz yüzeyli tavada yağı kızdırın ve börekleri hafifçe renk alacak şekilde kızartın. Fazla yağlarını kağıt havlu ile alın. […]

Devamı