Şımartan Tarifler

Stresli geçen günler sonunda kendinizi zaman zaman tatlı yiyerek şımartmak isteyebilirsiniz. Kendinizi mutlu edip şımartırken, taze meyveleri kullanarak sağlıklı beslenmeye devam edebilirsiniz.

Sizlere Verita taze meyvelerini kullanarak hazırlayabileceğiniz ve kendinizi şımartabileceğiniz birbirinden lezzetli tarifler hazırladık, afiyet olsun.

Kendinizi Şımartın

Orman Meyveli Panna Cotta

Toz jelatini yarım çay bardağı soğuk su ile karıştırın. Krema, pudra şekeri ve sütü ısıtın ancak kaynatmamaya dikkat edin. Jelatin karışımını ekleyin ve altını kapatın. Çubuk vanilyanın tanelerini ekleyin. Karışımı bardaklara alın ve buzdolabında soğumaya bırakın. Donan tatlınızın üzerini yaban mersinleri, böğürtlen ve nane yaprakları ile süsleyin. Afiyet olsun. Malzemeler 1 paket Verita DrBlue Yaban […]

Devamı

Çarkıfelekli Puding

Krema için yumurta sarılarını şeker ve nişastayla çırpın. Sütünüzü ısıtın ve yumurtalı karışımı yavaş yavaş ekleyin. Muhallebi kıvamına geldikten sonra vanilyayı ekleyin. Ocaktan aldığınız kremaya tereyağını ekleyip çırpmaya devam edin. Krema ılındıktan sonra kabuk bağlamaması için streç film yüzeyine temas edecek şekilde kapatın ve buzdolabında dinlendirin. Soğumuş kremaya çarkıfelekleri ekleyin ve karıştırın. 2 kaşık tereyağını […]

Devamı

Orman Meyveli Tart

Krema için yumurta sarılarını şeker ve nişastayla çırpın. Sütünüzü ısıtın ve yumurtalı karışımı yavaş yavaş ekleyin. Muhallebi kıvamına geldikten sonra vanilyayı ekleyin. Ocaktan aldığınız kremaya tereyağını ekleyip çırpmaya devem edin. Krema ılındıktan sonra kabuk bağlamaması için streç film yüzeyine temas edecek şekilde kapatın ve buzdolabında dinlendirin. Unu, pudra şekerini ve tuzu harmanlayın ve elekten geçirin. […]

Devamı

Kivili Tart

Krema için yumurta sarılarını şeker ve nişastayla çırpın. Sütünüzü ısıtın ve yumurtalı karışımı yavaş yavaş ekleyin. Muhallebi kıvamına geldikten sonra vanilyayı ekleyin. Ocaktan aldığınız kremaya tereyağını ekleyip çırpmaya devem edin. Krema ılındıktan sonra kabuk bağlamaması için streç film yüzeyine temas edecek şekilde kapatın ve buzdolabında dinlendirin. Unu, pudra şekerini ve tuzu harmanlayın ve elekten geçirin. […]

Devamı