Ahududulu yoğurt tatlısı

Yoğurt, krema, şeker ve vanilyayı bir kapta çırpın. Ahududulardan birkaç tane ayırın ve kalanını mutfak robotunda püre haline getirin. Ahududu püresini yoğurt karışımına ekleyip karıştırın ve servis kâselerine yerleştirin. Ayırdığınız ahududular ile üzerini süsleyip 1 saat buzdolabında soğuttuktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz.

Malzemeler

  • 1.5 su bardağı yağsız yoğurt
  • 2 yemek kaşığı krema
  • 3/4 su bardağı Verita Ahududu
  • 1.5 yemek kaşığı şeker
  • 1 paket vanilya

Tarifler

  • Avokadolu Humus

    Avokado, lime suyu, nohut, tahin, sarımsak ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını mutfak robotunda çekin. Arzu ettiğiniz miktarda tuz ekleyip karıştırın. Toz biber karıştırdığınız kalan zeytinyağını üzerinde gezdirin. Üçgen kesip fırınladığınız pita cipsleri ile servis edebilirsiniz. Malzemeler 1 adet Verita Yemeye Hazır Avokado, 1 adet Verita Lime‘ın suyu, 200g haşlanmış nohut, 4 yemek kaşığı tahin, 3 […]

    Devamı
  • Orman Meyveli Tart

    Krema için yumurta sarılarını şeker ve nişastayla çırpın. Sütünüzü ısıtın ve yumurtalı karışımı yavaş yavaş ekleyin. Muhallebi kıvamına geldikten sonra vanilyayı ekleyin. Ocaktan aldığınız kremaya tereyağını ekleyip çırpmaya devem edin. Krema ılındıktan sonra kabuk bağlamaması için streç film yüzeyine temas edecek şekilde kapatın ve buzdolabında dinlendirin. Unu, pudra şekerini ve tuzu harmanlayın ve elekten geçirin. […]

    Devamı
  • Avokado Burger

    Dana kaburgaları tuzlayıp biberledikten sonra önce pişirme kağıdına, sonra da folyoya sarın. Fırını 220 derecede ısıtın. Kaburgaları tel ızgaranın üzerine, fırının orta rafına yerleştirin. Fırının alt rafına ise içi su dolu bir tepsi yerleştirin. Bu tepsideki suyu saatte bir yenileyin. Bu su hem kaburgaların sulu sulu kalmasını sağlayacak hem de damlayan et sularının fırınınızda leke […]

    Devamı
  • Kivili Tart

    Krema için yumurta sarılarını şeker ve nişastayla çırpın. Sütünüzü ısıtın ve yumurtalı karışımı yavaş yavaş ekleyin. Muhallebi kıvamına geldikten sonra vanilyayı ekleyin. Ocaktan aldığınız kremaya tereyağını ekleyip çırpmaya devem edin. Krema ılındıktan sonra kabuk bağlamaması için streç film yüzeyine temas edecek şekilde kapatın ve buzdolabında dinlendirin. Unu, pudra şekerini ve tuzu harmanlayın ve elekten geçirin. […]

    Devamı