Fit Tarifler

Çalışma saatlerinin artması, fast food tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalar ve benzeri sebepler dolayısıyla sağlıklı beslenmek ve fit kalabilmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Daha sağlıklı beslenip daha fit olabilmek için siz de taze meyvelerin gücünden faydalanın. Hazırlaması pratik, besin değeri yüksek fit tariflerimiz ile formunuzu korurken aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendirerek hastalıklardan da korunacaksınız.

Bizim tariflerimiz haricinde kendi tariflerinizi de bizimle paylaşabilir, sayfalarımızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Fit Kalmanız İçin Tarifler

Avokadolu Sandviç Tarifi

Malzemeleri iki dilim ekmeğin arasına dizin, harika bir sandviçiniz olacak. İyi hissettiren, hafif ve lezzetli. Afiyet olsun. Malzemeler 1 adet Verita Yemeye Hazır Avokado 2 dilim ekmek 2-3 yaprak marul 5-6 yaprak taze nane

Devamı

Taze zencefilli zümrüt çorbası

Öncelikle tüm sebzeleri jülyen olarak doğrayın (Sebzeleri boylamasına ikiye bölün. Kibrit çöpü uzunluğunda aynı kalınlık ve boyda doğrayın). Tereyağını eritin. Sırasıyla soğan, sarımsak ve küp halinde doğranmış tavukları ekleyip, kavurun. Sebzeleri ilave edip 15 dakika daha hepsini beraber kavurun. Un, ince rendelenmiş taze zencefil, köri biberi ve tuzu ilave edin. 2 dakika daha kavurun. Tavuk […]

Devamı

Mangolu karides kebap

Taze zencefili, zeytinyağını, portakal ve lime suyunu, kırmızı biberi ve tuzu karıştırarak marineyi hazırlayın. Karidesleri soyun ve 5 dakika marine edin. Mangoları dilimleyin ve karideslerle birlikte şişlere geçirip; ızgaraya yerleştirin. 5 dakika sonra karidesler pembeleşince çevirin. Afiyet olsun. Malzemeler 2 adet Verita Yemeye Hazır Mango 2 çay kaşığı rendelenmiş Verita Taze Zencefil 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1/4 […]

Devamı

Mango soslu somon

Somonu soya sosu ve zencefille marine edip buzdolabında 2 saat bekletin. Mangoyu ve domatesi (çekirdeğini atıp kabuğuyla birlikte) küp şeklinde doğrayın. Soğanı, naneyi ve kişnişi ince ince kıyıp hepsini bir kapta birleştirin. Bir tutam tuz atıp iyicene karıştırın. Somonu dörde bölün; parçaları kızgın bir tavada pişirin; ortası çiğ kalsın. Küçük bir tabağın ortasına mango sosu, […]

Devamı