Fit Tarifler

Çalışma saatlerinin artması, fast food tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalar ve benzeri sebepler dolayısıyla sağlıklı beslenmek ve fit kalabilmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Daha sağlıklı beslenip daha fit olabilmek için siz de taze meyvelerin gücünden faydalanın. Hazırlaması pratik, besin değeri yüksek fit tariflerimiz ile formunuzu korurken aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendirerek hastalıklardan da korunacaksınız.

Bizim tariflerimiz haricinde kendi tariflerinizi de bizimle paylaşabilir, sayfalarımızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Fit Kalmanız İçin Tarifler

Meyveli Granola

Fırınınızı 180 °C’ye ısıtın. Orta boy bir tepsiyi, yapışmayı önlemek için yağlı kağıt ile kaplayın veya hafifçe yağlayın. Yulaf ezmesi, toz şeker, kuru meyve, fındık, tarçın ve vanilyayı bir kapta karıştırın. Tereyağını eritin. Ayrı bir kapta erimiş tereyağı ve balı karıştırın. Yulaflı karışım ile ballı karışımı birleştirin ve bir kaşık yardımıyla birbirlerine yedirerek karıştırın. Tepsiye […]

Devamı

Yumurtalı Avokado

Verita Yemeye Hazır Avokado’yu ortadan ikiye kesin, bir kaşık aracılığıyla çekirdeğini çıkarın. Çekirdeği çıkardığınız kaşıkla avokadonun içini bir yumurtanın sığabileceği kadar oyun. Avokadonun üzerine biraz Verita Lime sıkın ve tuz ekleyin. Daha sonra oymuş olduğunuz kısma yumurtayı yavaşça kırın. Önceden 180 derecede ısıttığınız fırında 15-20 dakika kadar pişirin. Piştikten sonra damak tadınıza göre hafif acı […]

Devamı

Taze Zencefilli Somon

Somonları yıkayıp, kurutup, tuz ve karabiber ile her iki yüzünü de tatlandırın. Ayrı bir kabın içinde limon kabuğu rendesi, limon suyu, ince doğranmış taze zencefil parçaları ve sarımsağı zeytinyağıyla iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı tepsiye dizdiğiniz somonların üzerine paylaştırın. 180 derecelik fırında somonların üstü kızarıncaya kadar pişirin. Bol yeşil salata ile servis yapın. Afiyet olsun. Malzemeler […]

Devamı

Avokadolu çorba

Soğan, sarımsak ve domatesleri blenderden geçirin. Karışımı ayçiçek yağının yarısından biraz fazlasıyla 5 dakika kavurun. Sebze suyu, su, limon suyu ve salçayı ekleyerek kaynayana kadar karıştırın. Ateşi kısarak 15 dakika demlenmeye bırakın. Kalan ayçiçek yağında ekmek dilimlerini kızartıp kağıt havlu üzerine alın. Çorbanızı kaselere koyup üzerlerine küçük küçük doğranmış avokado, yeşil soğan ve kişnişi koyarak […]

Devamı