Fit Tarifler

Çalışma saatlerinin artması, fast food tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalar ve benzeri sebepler dolayısıyla sağlıklı beslenmek ve fit kalabilmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Daha sağlıklı beslenip daha fit olabilmek için siz de taze meyvelerin gücünden faydalanın. Hazırlaması pratik, besin değeri yüksek fit tariflerimiz ile formunuzu korurken aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendirerek hastalıklardan da korunacaksınız.

Bizim tariflerimiz haricinde kendi tariflerinizi de bizimle paylaşabilir, sayfalarımızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Fit Kalmanız İçin Tarifler

Mangolu limelı pilav

Su ve pirinci tencereye koyun. Kaynama noktasına geldikten sonra lime suyunu ekleyin. 45-50 dakika boyunca, pilav katılaşıncaya ve suyunu çekinceye kadar düşük ateşte ağır ağır kaynatın. Piştikten sonra pilava kişnişi ve mango dilimlerini ekleyin ve karıştırın. Pilavınız servise hazır. Afiyet olsun. Malzemeler 1 adet Verita Yemeye Hazır Mango (Soyulmuş, çekirdeği çıkartılmış ve 1-2 cm büyüklüğünde küp küp […]

Devamı

Tavuklu mango salatası

Küçük bir tavada esmer şeker ve suyu karıştırarak kaynattıktan sonra bir kasenin içine alın. Ayrı bir kapta acılı sarımsak sosu ve lime suyunu karıştırın (sos için). Büyük bir kapta tavuk, mango ve avokadoları hafifçe karıştırın. Yeşillikleri sunum tabaklarına dağıtın ve üzerlerine birkaç yemek kaşığı dolusu tavuklu karışımdan koyun. Sosunu ekleyin. Afiyet olsun. Malzemeler 2 adet Verita Yemeye […]

Devamı

Avokado salatası

Verita Yemeye Hazır Avokado’ları kabuklarından ayırın ve küp küp doğrayın. Soğan ve dereotunu ince ince kıyın. Közlenmiş biberi de kare kare doğrayın. Hazırlamış olduğunuz malzemelere doğranmış zeytin, köri tozu, limon suyu ve zeytin yağını da ekleyip karıştırın. Salatanız servise hazır. Afiyet olsun. Malzemeler 1 adet Verita Yemeye Hazır Avokado 1 adet taze soğan 2-3 sap […]

Devamı

Ahududulu yoğurt tatlısı

Yoğurt, krema, şeker ve vanilyayı bir kapta çırpın. Ahududulardan birkaç tane ayırın ve kalanını mutfak robotunda püre haline getirin. Ahududu püresini yoğurt karışımına ekleyip karıştırın ve servis kâselerine yerleştirin. Ayırdığınız ahududular ile üzerini süsleyip 1 saat buzdolabında soğuttuktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz. Malzemeler 1.5 su bardağı yağsız yoğurt 2 yemek kaşığı krema 3/4 su bardağı Verita […]

Devamı