Fit Tarifler

Çalışma saatlerinin artması, fast food tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalar ve benzeri sebepler dolayısıyla sağlıklı beslenmek ve fit kalabilmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Daha sağlıklı beslenip daha fit olabilmek için siz de taze meyvelerin gücünden faydalanın. Hazırlaması pratik, besin değeri yüksek fit tariflerimiz ile formunuzu korurken aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendirerek hastalıklardan da korunacaksınız.

Bizim tariflerimiz haricinde kendi tariflerinizi de bizimle paylaşabilir, sayfalarımızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Fit Kalmanız İçin Tarifler

Avokado salatası

Verita Yemeye Hazır Avokado’ları kabuklarından ayırın ve küp küp doğrayın. Soğan ve dereotunu ince ince kıyın. Közlenmiş biberi de kare kare doğrayın. Hazırlamış olduğunuz malzemelere doğranmış zeytin, köri tozu, limon suyu ve zeytin yağını da ekleyip karıştırın. Salatanız servise hazır. Afiyet olsun. Malzemeler 1 adet Verita Yemeye Hazır Avokado 1 adet taze soğan 2-3 sap […]

Devamı

Ahududulu yoğurt tatlısı

Yoğurt, krema, şeker ve vanilyayı bir kapta çırpın. Ahududulardan birkaç tane ayırın ve kalanını mutfak robotunda püre haline getirin. Ahududu püresini yoğurt karışımına ekleyip karıştırın ve servis kâselerine yerleştirin. Ayırdığınız ahududular ile üzerini süsleyip 1 saat buzdolabında soğuttuktan sonra afiyetle yiyebilirsiniz. Malzemeler 1.5 su bardağı yağsız yoğurt 2 yemek kaşığı krema 3/4 su bardağı Verita […]

Devamı

Taze zerdeçallı şifa çorbası

Sebzeleri yıkayın ve küçük küçük doğrayın. Doğradığınız malzemeleri derin bir tencereye koyun, üzerlerine kırmızı mercimek, tarhana, zeytinyağı ve yeterince su ekleyerek pişirin. Sebzeler yumuşadıktan sonra ocağın altını kapatın ve karışımı blenderdan geçirin. (Eğer çok koyu olduysa sıcak su takviyesi yapabilirsiniz.) Tencerenizi tekrardan ocağa alın ve rendelenmiş taze zencefil ile diğer baharatları ekleyin. Bir taşım daha […]

Devamı

Taze zerdeçallı tavuk sote

Soğanları ve domates rendesini derin bir kaba koyduğunuz zeytinyağı ile birlikte kavurun. Üzerlerine küp küp doğradığınız tavuk etini ekleyip yüksek ateşte soteleyin. Taze zerdeçal, susam ve tuzunu da ekledikten sonra ocağın altını kapatın.  Afiyet olsun. Malzemeler 2 adet tavuk göğsü 3 adet (ince kıyılmış) taze soğan 2 adet (kabuğu soyulup rendelenmiş) domates 1 çay kaşığı […]

Devamı