Fit Tarifler

Çalışma saatlerinin artması, fast food tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalar ve benzeri sebepler dolayısıyla sağlıklı beslenmek ve fit kalabilmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Daha sağlıklı beslenip daha fit olabilmek için siz de taze meyvelerin gücünden faydalanın. Hazırlaması pratik, besin değeri yüksek fit tariflerimiz ile formunuzu korurken aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendirerek hastalıklardan da korunacaksınız.

Bizim tariflerimiz haricinde kendi tariflerinizi de bizimle paylaşabilir, sayfalarımızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Fit Kalmanız İçin Tarifler

Pancar Tabanlı Avokado Pizza

Su, maya ve şekeri karıştırın. Robotta rendelediğiniz pancarı, unu ve tuzu ekleyin. Yedekte bir bardak daha un bulundurmanızı öneririz. Ele yapışmayan, katı bir hamur arıyoruz, yaklaşık 5 dakika yoğurunca istenilen kıvama gelmedi ise azar azar un ekleyerek kıvam alana kadar yoğurmaya devam edebilirsiniz. Hamur ele yapışmayan elastik bir kıvam alınca yağlanmış bir kaseye alıp üzerini […]

Devamı

Taze Zerdeçallı Makarna

Kuşkonmazlarınızı kalınca doğrayın, kaynamış ve altı kapanmış suyun içine bırakın. Makarnanızı pakette yazılı süreden iki dakika daha az haşlayın. Bu esnada biz de makarnanın sosunu ve sebzeleri hazırlayalım. İncecik doğranmış mor soğan ve sarımsağı kızgın yağda biraz çevirin. Taze zerdeçalınızı ekleyin ve bir dakika daha çevirin. Kremanızı ve rende kaşarınızı ekleyin, tuzunu ve biberini ayarlayın. […]

Devamı

Avokadolu, Labneli Dip Sos

Avokadonuzu iyice ezdikten, labnenizi pürüzsüz hale gelene kadar çırptıktan sonra tüm malzemeleri karıştırın. Hepsi bu kadar! Biz şeker domatesler, salatalık dilimleri ve yeşil ızgara zeytin ile servis ettik. Afiyet olsun. Malzemeler 1 adet Verita Avokado, Yarım Verita Lime’ın Suyu, 1 paket labne, Tuz ve karabiber, Zeytinyağı, Kavrulmuş susam.

Devamı

Hurmalı Vegan ve Çiğ Protein Barı

Hurmaları ayıklayın. Kayısıları beş dakika sıcak suda bekletip yumuşatın. Hurmalar ve süzdüğünüz kayısılardan birkaçını dekorasyon için ayırıp kalanı, küçük parçalara ayırdığınız zencefil, pekmez ve Hindistan cevizi yağını robotta püre haline getirin. Yulafı ekleyin, çekirdek ve fındıkları ve birkaç defa bızlatarak karıştırın. Bu karışımı bir tepsiye alıp buzdolabında katılaşana kadar, yaklaşık iki saat dinlendirin. Dinlenmiş karışımın […]

Devamı