Fit Tarifler

Çalışma saatlerinin artması, fast food tüketimi, genetiği ile oynanmış gıdalar ve benzeri sebepler dolayısıyla sağlıklı beslenmek ve fit kalabilmek gün geçtikçe zorlaşıyor. Daha sağlıklı beslenip daha fit olabilmek için siz de taze meyvelerin gücünden faydalanın. Hazırlaması pratik, besin değeri yüksek fit tariflerimiz ile formunuzu korurken aynı zamanda bağışıklık sisteminizi de güçlendirerek hastalıklardan da korunacaksınız.

Bizim tariflerimiz haricinde kendi tariflerinizi de bizimle paylaşabilir, sayfalarımızda yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. Afiyet olsun.

Fit Kalmanız İçin Tarifler

Milföye Sarılmış Kuşkonmaz

Milföy hamurlarını hafifçe açarak inceltin. Uzunlamasına, yaklaşık bir santimlik şeritler olacak şekilde kesin. Kuşkonmazların etrafına dolayın. Hamurlara çırpılmış yumurta, hamurların arasında kalan kuşkonmazlara da zeytinyağı sürün. Susam, çörek otu ve tuz serpin. 180 derece ısıttığınız fırının ızgara modunda, milföy hamurları kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.    Malzemeler 1 demet Verita Kuşkonmaz, 2 yaprak milföy hamuru, […]

Devamı

Zencefilli Cacık

Süzme yoğurdu su ile açın; ince doğranmış salatalık, kıyılmış dereotu, küçük küçük doğranmış zencefil, ezilmiş sarımsak ekleyin. Tuz ve lime suyu ile tatlandırın. Dereotu ve zencefil parçaları ile süsleyin, zeytinyağı gezdirin. Afiyet olsun. Malzemeler 1 paket Verita Taze Zencefil, 1 adet Verita Lime, 1 su bardağı süzme yoğurt, 1 su bardağı su, 2 adet salatalık, […]

Devamı

Orman Meyveli Granola

Fırını 180 derecede ısıtın. Fırın tepsisini yağlı kağıt ile kaplayın. Yulaf, badem, kakao, tuz, Hindistan cevizi yağı ve balı karıştırıp tepsiye serin. 10 dakika kadar pişirin, fırından alın, karıştırıp bir 5 dakika daha pişirin. Soğuyan granolanıza çikolata parçalarını ekleyin. Hava almayan bir kavanozda 3 hafta saklayabilirsiniz. Kullanmadan önce elinizle ufalamayı unutmayın. Afiyet olsun. Malzemeler 1 […]

Devamı

Zerdeçallı Gevrek

Susam ve çörek otu dışında tüm malzemeleri bir hamur haline getirin. Hamur cıvık oldu ise un eklemeniz gerekebilir, ele yapışmayacak kıvamda bir hamur olmalı. Hamuru elinizle krik krak formunda şekillendirin. İçinde kabartma tozu olduğu için istediğinizden bir çıt daha ince şekil verebilirsiniz. Hafif bir ilk kabarma için 10 dakika fırın tepsisinde dinlendirirken siz de fırını […]

Devamı